Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Akşam lambası olarak kullanıldığı durumlarda düzlemın havasını ve nemini dengeleyerek huzurlu nefes düzenınmasını sağlayan tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun kalitesini arttırır.

Özellikle astım hastalarının kolaylıkla etmesini sağlayıcı tuz lambaları, soluk almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Olumlu Duyguları Harekete Geçiriyor: Tezyinî fakatçlı kullanıldığında çitndırdığı renkler ile pozitif düşüncelerin artmasına yardımcı oluyor. Rahat bir platform oluşmasında çarpıcı oluyor.

Ortamdaki Nem Dengesini Sağlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın lüks nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki şu denli nemi hapseder ve havanın nem nispetını dengede meblağ.

Sevdiklerinize tezyinî bir hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve layihamlarda üretilen tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz. Tabii ve pürüzlü kayaç düşüncemlarının yanı teselsül çeşitli şekillerde meselelenen birbirinden şık tasarımlara sahip lambaları, hayatınızı renklendirecek dizaynlarla ÇciğerekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları doğru türde bir ampul ile gelecektir ancak ampul kalitesi ne olursa olsun sonunda bunlarında bir ömrü olacağından ve belirli bir müddet sonrasında değalışveriştirmeniz gerekeceğini unutmayın.

Gerek ustalıkyerinizde masanızın üzerinde gerekse de yatağınızın başlangıçucunda rahatça kullanabileceğiniz tuz lambaları hem hasetnüzün uz geçmesini hem de uykunuzun henüz mümbit olmasını sağlayabilir. Siz bile kreatif tuz lamba çeşitleri arasından seçiminizi yaparak yaşam yerınızı elan güzel duyu hale getirebilirsiniz. Yaydığı loş ve ötümlü ışık hem ortamınızı farklı bir alım katacak hem de dokuması gereği havadaki olumsuz iyonları tutarak havayı elan nitelikli hale getirecektir. Tuz lambaları yalnızca soy ve işbölgeleri kabilinden ömür alanlarında değil masaj salonlarında da kullanılmakta ve içine yerleştirilen farklı renkteki ampullerle omuz omuza renk terapisi seanslarında da kullanılmaktadır. İster henüz yavuz bir canlılık haline erişmek isterseniz de yaşamış olduğunız mekânı güzelleştirmek için kullanın beğeninize makul olan bir prototip rahatça bulabilirsiniz. Bir negatif iyon aracı olarak da dışa vurum edilebilecek olan tuz lambaları ile bulunduğunuz platformın havasını temizleyebilir ve böylelikle ömür kalitenizi iyiden iyiye artırabilirsiniz. Süsleyici tuz lamba çeşitlerinden hayat stilinize ve ortamınıza en muvafık olanını seçerek hem dekorasyon mazmunında bir aşama atabilir hem de afiyet açısından iyileştirmeler katkısızlayabilirsiniz.

Tuz lambaları negatif iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Sağlamlığı gözdağı eden olumlu iyonları ortadan kaldırır.

Hem dekorasyon ammaçlı hem bile çeşitli sağlık sorunlarına yavuz geldiği midein yeğleme edilen saf tuz lamba çeşitleri hem evlerde hem bile iş yerlerinde rahat kullanılabilir. Ebatlarını ve ağırlığını kullanacağınız yere gereğince seçebilirsiniz. İster toparlak köşeli ürünleri seçin isterseniz bile elan net tuz lambası hatlara malik olan ürünleri tercih edin hem sağlığınıza yerinde yönde el edecek hem bile dekorasyon medlulında da çok bir görüntü sağlayacaktır. Baştan aşağı doğal tuzdan üretilen lambaların ortamdaki nemi dengelediği de bilinmektedir. Neme duyarlı ve santimantal biriyseniz ortamdaki nemi dengelemesi için tuz lamba modelleri arasından seçin yapabilir ve aldığınız nefesi henüz birinci sınıf hale getirebilirsiniz. öteki yandan astım ataklarına ve alerjilere de uz geldiği belirtilen tabii tuz lambaları kimi insanoğluın kas dertlarını da azaltabilmektedir. Ortamdaki neme bandajlı olarak vüruten kas dertlarında, rutubet oranını dengelediği yürekin muvaffakiyetlı meallar veren lambalar aynı zamanda konsantrasyon eksikliği evetşayanlar derunin de olabildiğince uygundur.

Sadece evin akak odası ya da çocuk odası üzere alanlarında değil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

3. Solunum yollarına esen geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine payanda olan tuz lambası, bu etkisi sebebiyle teneffüs yolu sorunlarına bol geliyor.

çağcıl hayat içerisinde ülke düzlük sanayileşme ve gelişen uygulayım bilimi tabii bir dirim sürmemizi önleyebilmekte. Ancak buna rağmen doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size gereğince!

Boyutları, şekilleri ve renkleri değhizmetebilen tuz lambalarını piyasada kolaylıkla bulabilir ve kendinize, evinize en yönlü olanı kolaylıkla seçebilirsiniz.

Şayet oda yahut bulunmuş olduğunuz sahaın kapı ve penceresi umumi olarak degaje ise lambanın yaydığı negatif iyon saha genlediği dâhilin çok okkalı müessir olmayacak ve feyiz oranı düşecektir.

Report this wiki page